img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-6-2022 10:45

Zonnebloem Terra Mosa - jaarlijkse Zonnebloemloterij van start

Maasbracht/Ohé en Laak/Stevensweert - 16 juni 2022 - Zonnebloemafdeling Terra Mosa verkoopt elk jaar loten voor de nationale Zonnebloemloterij, zo ook dit jaar! De opbrengst hiervan maken de activiteiten in Maasbracht, Ohé en Laak en Stevensweert mede mogelijk en bovendien steunt u de landelijke projecten van Zonnebloem. De afdeling Terra Mosa zal in de komende weken langs de deuren gaan met de lotenboekjes. Een lot kost € 2, waarmee u ook leuke prijzen kunt winnen! De trekking vindt plaats op 10 oktober 2022.

img

Met de aankoop van een lot maakt u lokale activiteiten mede mogelijk en bovendien steunt u de landelijke projecten van de Zonnebloem. Die zorgen er o.a. voor dat in heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur is en dat musea, attractieparken, theaters en voetbalstadions toegankelijker worden voor mensen in een rolstoel of scootmobiel.  

Contactloos loten kopen

Dit jaar kunt u contactloos betalen door de aangeboden QR-code te scannen met uw mobiele telefoon. U hoeft dus geen contant geld in huis te hebben.

Bestelt u uw loten liever online?

Dit kan heel eenvoudig via de website van De Zonnebloem.  

Mooie prijzenpot

Met uw deelname aan de loterij maakt u kans op een prijs uit het uitgebreide prijzenpakket. Er zijn geldprijzen te winnen, met een hoofdprijs van maar liefst € 15.000. Daarnaast zijn er vele prijzen in natura, zoals e-bikes, een vakantie in eigen land of een leuk dagje uit. De trekking vindt plaats op 10 oktober 2022. Mensen die hun loten online registreren ontvangen automatisch bericht over de uitslag.

160622/HvL

 

Wellicht interessant