img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-6-2022 13:15

Linda - Schrijfchallenge Zomer 2022

Panningen - 16 juni 2022 - Heb jij de wens of het verlangen om je eigen boek te schrijven, maar komt het er maar niet van? Of lukt het je maar niet om het zo op papier te krijgen zoals je gehoopt had? Dan is onze 'Schrijfchallenge Zomer 2022' een uitgelezen kans voor je! Pen in de hand, de zon op je gezicht en alle rust en ruimte om te schrijven! 

img

Veel mensen stranden als ze 'pen en papier' oppakken om te starten met schrijven.

Een writer's block ligt blijkbaar al snel op de loer. 

'Angst dat het niet goed genoeg is, geen inspiratie, teveel druk, te weinig urgentie, uitstelgedrag en geen idee hebben wat je doet' zijn de meest gehoorde redenen waarom mensen er wel aan beginnen maar het niet afmaken. 

In diverse columns bij DeltaLimburg.n; heb ik de laatste twee jaar wel eens een tipje van de sluier opgelicht, maar in deze 'Schrijfchallenge' gaan we een stap verder.

Acht weken lang geven wij je tips, trucs en waardevolle info over het schrijven van je eigen boek. Je kunt het direct in de praktijk toepassen en het mooiste van alles: jouw tempo bepaal jij zelf! Omdat we je e.e.a. digitaal toesturen (via e-mail, video en audio) kun je het toepassen waar en wanneer jij maar wil. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

Wij nemen je stap voor stap mee door het hele proces, van begin tot eind, zodat jij je droom werkelijkheid kunt maken.

Inschrijven kan tot en met 1 juli 2022, we starten op maandag 4 juli 2022.

Deelname is gratis.

Ga jij deze zomer een vliegende start aan je boek maken?

Meld je dan vandaag nog aan!

Aanmelden kan via : Schrijfchallenge Zomer 2022 – Bullseye Publishing

Hartelijke groet, Linda

Linda Gielen heeft sinds juni 2020 haar eigen column bij DeltaLimburg.nl. Neem ook eens een kijkje op haar website Bullseye Publishing

Foto BullsEye Publishing
020622/HvL

 

Wellicht interessant