img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-6-2022 14:53

Leerling SG Sint Ursula Horn overleden na noodlottig ongeval

Horn - 16 juni 2022 - Vanochtend heeft op de Napoleonsbaan, ter hoogte van Horn, een noodlottig ongeval plaatsgevonden. Een leerling van SG Sint Ursula Horn raakte levensbedreigend gewond toen hij bij de oversteekplaats op zijn fiets werd aangereden door een bus. De 13-jarige jongen uit Haler werd per ambulance overgebracht naar Maastricht. Vanmiddag maakte de school bekend dat hij aan zijn verwondingen is overleden. De activiteitendag die op de planning stond, is vanochtend geheel afgelast. 

img

Het is ook voor de medewerkers, leerlingen en directie van SG Sint Ursula Horn een zware klap: "Deze tragedie zal een enorme impact hebben op de klasgenoten, maar ongetwijfeld ook op andere leerlingen en medewerkers."

De school zal morgenochtend tijdens het eerste lesuur stilstaan bij dit vreselijke verlies. Er zijn medewerkers van school en collega's van CJG op school aanwezig om leerlingen hulp en troost te bieden. Tevens kunnen de leerlingen hier hun gedachten delen. Er is een gedenkruimte ingericht in het lokaal naast het decanaat waar leerlingen in alle rust kunnen herdenken.  

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

160622/HvL

 

Wellicht interessant