img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-6-2022 11:55

Limburg Gezond TV - Ezelmelkerij in Belfeld, uniek in Nederland

Belfeld - 21 juni 2022 - In Limburg Gezond TV van de LLTB (Limburgse Land- en Tuinbouw Bond) vertellen en tonen agrarische ondernemers op welke manieren zij bijdragen aan de gezondheid van de provincie. Van het leveren van een gezond en vers product, tot het beheren van het landschap, het opvangen van water en het beschermen van de natuur. Vlogster Janiek bezoekt in deze aflevering Ezelmelkerij 't Jaegerhoes in Belfeld, de enige in Nederland.  

Over LLTB

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) is dé belangenbehartiger van agrariërs in Limburg. De vereniging neemt positie op het snijvlak tussen de ondernemer en de maatschappij. De LLTB ondersteunt leden in goed ondernemerschap en duidt het maatschappelijk belang van de Limburgse land- en tuinbouw.

Boeren en tuinders werken iedere dag ontzettend hard voor ons eten, het landschap en de samenleving als geheel. De land- en tuinbouw zijn onderdeel van de oplossingen voor tal van uitdagingen, waarmee de hele samenleving te maken heeft. Van gezonde voeding tot werkgelegenheid, van economische groei tot klimaatopgaven en van het leefbaar houden van het platteland tot het zorgen voor een groene leefomgeving.

LimburgGezond TV is een initiatief van de LLTB, in samenwerking met KERNgezond.  

210622/HvL

Wellicht interessant