img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-6-2022 16:13

Een zomer vol ROERMONDVOL verrassingen

Roermond - 30 juni 2022 - Bezoekers van Roermond worden deze zomer verrast met bijzondere winkels, ondernemers, merken en plekjes. Dat is de nieuwe zomercampagne: ROERMONDVOL Verrassingen. De bezoekers krijgen tot 28 september drie nieuwe verrassingen in de binnenstad voorgeschoteld. Het doel van de campagne is om de bezoeker te laten realiseren dat Roermond ontzettend veel bijzondere zaken heeft die zelfs voor de bezoeker uit de regio niet allemaal bekend zijn.

img

De zomercampagne richt zich ook op de jongere bezoekers van de stad door bijvoorbeeld hippe bars en boetiekjes uit te lichten. Dankzij opvallende rode lopers krijgen de bezoekers letterlijk een ‘red carpet treatment’ en zijn de uitgelichte wekelijkse verrassingen duidelijk herkenbaar in het straatbeeld. Tot de eerste verrassingen behoren onder andere de unieke cocktailbar TwentyTwo op de Zwartbroekstraat (22) en Club Beats op de Sint Nicolaasstraat (2).

Zomerse XXL Selfiespots

Om de binnenstad een extra zomers tintje te geven, komen er op diverse plekken in de binnenstad enorme XXL selfiespots. Met deze zomerse selfiespots wil je gegarandeerd een leuke foto maken. Denk bijvoorbeeld aan de mega zonnebril op het Kloosterwandplein. Iedere week wordt er een nieuwe XXL selfiespot in de straten van Roermond onthuld. Uiteindelijk zullen er deze zomer vier grote XXL selfiespots in de binnenstad te vinden zijn.

Een campagne voor- en door de binnenstad

ROERMONDVOL Verrassingen is samen met o.a. de binnenstadondernemers, de VVV, Stichting BIZ Binnenstad Roermond en Stichting Citymanagement Roermond tot stand gekomen. Lokaal beeldend kunstenaar Patrick Kusters zorgt voor de XXL selfiespots in de binnenstad.

De nieuwste verrassingen zijn te vinden op de social media kanalen en de website van We Are Roermond.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto We Are Roermond
300622/HvL

Wellicht interessant