img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-7-2022 20:55

Horeca Wessem ook in 2022 succesvol in Terras Top 100

Wessem - 4 juli 2022 - Op maandag 4 juli is de ranglijst bekendgemaakt van de 14e editie van de Terras Top 100 van Misset Horeca. Café-Maasterras 't Veerhuis en restaurant Pont uit Wessem kregen vorig jaar al een plek op deze prestigieuze lijst en dat is beide ook dit jaar weer gelukt: Café-Maasterras 't Veerhuis heeft de 69e plaats behaald en restaurant Pont behaalde de 89e plaats. Een geweldige prestatie van beide horecagelegenheden.  

img

Over de Misset Horeca Terras Top 100

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. De Misset Horeca Terras Top 100 biedt terrassen een podium, feedback, rapportages en handvatten om nog succesvoller te worden.

De Hoofdjury bestaat onder meer uit een aantal oud-winnaars zoals De Werf in Veere, ’t Gerecht in Heerenveen, Wollebrand in Honselersdijk, De Boterlap Harderwijk, Van Speijk in Egmond aan Zee en Brasa in Purmerend. Zij doen daarom niet meer mee aan de strijd om de Terras Top 100 en staan in de Eregalerij.

De Ranglijst

De Terras Top 100 kent een open inschrijving. Terrassen mogen meedoen mits ze minimaal 40 stoelen hebben, vrij toegankelijk zijn (geen entree bijvoorbeeld op een pretpark) en er bediening aan tafel plaatsvindt. In een eerste ronde hebben alle deelnemende terrassen twee anonieme, onaangekondigde bezoeken gekregen. Tijdens deze bezoeken letten juryleden op tientallen aspecten van het terras. De uiteindelijke top-6 kreeg tot slot een bezoek van ruim een uur van de hoofdjury. Zij hebben onder andere gesproken over het terras en bedrijf, de bedrijfsvoering, personeel en productkeuze.

De provinciewinnaar Limburg is Centraal in Baarlo, gemeente Peel en Maas. 

De enige andere vermeldingen in Midden-Limburg zijn Restaurant Diverso in Nederweert op de 13e plaats en Le Carrefour in Sint Odiliënberg op de 58e plaats.

De Publieksprijs 2022 is voor Le Carrefour in Sint-Odiliënberg.

Foto FB Café-Maasterras 't Veerhuis
040722/HvL

Wellicht interessant