img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-7-2022 12:25

Militaire oefening Koninklijke Landmacht in Maasgouw

Maasgouw - 11 juli 2022 - Militairen van de Koninklijke Landmacht oefenen van 13 tot en met 18 juli in delen van Limburg voor opleidingsdoeleinden. Op vrijdag 15 juli arriveert de eenheid in Maasbracht. Er worden activiteiten uitgevoerd bij de brug (A2) in Wessem en bij het kanaal Wessem-Nederweert. Tijdens de oefening verplaatsen de militairen zich te voet, per boot of voertuig. Het doorgaande verkeer wordt hierbij niet gehinderd. 

img

Opleiding

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding voor militairen van de Koninklijke Landmacht. Er nemen 65 personen deel aan deze oefening en de eenheid wordt ondersteund door 8 militaire wielvoertuigen en 4 militaire boten.

Schade

Inwoners kunnen contact opnemen met de Sectie Communicatie van 13 Lichte Brigade als er sprake is van een algemene klacht waarbij geen sprake is van schade.

Dit kan door een email te sturen naar 13LTBRIG@mindef.nl

Indien er door de oefening schade is ontstaan kunnen inwoners dit onder vermelding van de militaire eenheid (kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade, etc). melden aan:

Sectie Claims Ministerie van Defensie

Postbus 90004

3509 AA  Utrecht

Telefoonnummer: 030-21 80 420

E-mail: JDVclaims@mindef.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

110722/HvL

Wellicht interessant