img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-7-2022 09:30

Slaapkamerbrand bij Sint-Anna in Heel

Heel - 13 juli 2022 - Op dinsdag 12 juli brak net na 17.00 uur brand uit in een slaapkamer van een woning behorende bij St. Anna in Heel. Er is niemand gewond geraakt. De persoon die nog in de woning voor cliënten met een lichtverstandelijke beperking was, is tijdig in veiligheid gebracht. Toen de brandweer arriveerde, bleek dat BHV-medewerkers de brand hadden geblust. Bewoners van aanliggende panden waren uit voorzorg geëvacueerd. Zij konden echter vrij snel weer terug naar hun eigen woning.

img

De hulpdiensten zijn met diverse voertuigen naar het brandadres gestuurd, omdat gemeld werd dat er nog één persoon in de brandende slaapkamer zou zijn. Bij aankomst van de brandweer bleek dat medewerkers van de BHV-organisatie de brand hadden geblust. De persoon die nog in de woning voor cliënten met een lichtverstandelijke beperking was is in veiligheid gebracht. Het ambulancepersoneel heeft deze persoon wel nog gecontroleerd op eventueel opgelopen letsel maar deze bleek in orde te zijn.
 
Bewoners van aanliggende panden waren uit voorzorg geëvacueerd. Zij konden echter vrij snel weer terug naar hun eigen woning.

130722/HvL

Wellicht interessant