img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-7-2022 10:30

Kennismakers - Lachyoga, de helende kracht van de lach

Weert - 27 juli 2022 - Wil je zelf ervaren dat je na een gezonde lachbui al zoveel lichter en optimistischer gestemd bent? Dat je zelfs je hele stemming in het positieve kunt veranderen? Doe mee met KennisMaker Davie Broers en ervaar de helende kracht van de lach. Bij Bibliocenter Weert op zaterdagmiddag 3 september van 13.00 tot 14.00 uur. Deelname is gratis.

img

De helende kracht van de lach

Iedereen dient in staat te zijn om blij en happy door het leven te kunnen wandelen. Daarom nodigt KennisMaker Davie Broers je uit om te komen kennismaken met lachyoga. Natuurlijk gaat hij daar eerst enige uitleg over geven. Ook worden er enkele simpele oefeningen gedaan. 

Deelname is gratis, aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/kennismakers.

Waarom lachyoga?

Waarom coet lachen zo goed? Omdat lachen zoveel positieve effecten heeft. Je haalt er meer plezier en zelfs gezondheid mee uit het leven. Als mensen leren om in de kracht van de lach te kunnen staan, is dat niet alleen heel goed voor zichzelf, maar inspireren zij tevens anderen om meer te lachen. En deze mensen helpen op hun beurt ook weer die betere wereld te creëren. Het heeft dus een sneeuwbaleffect. Lachen werkt aanstekelijk. 

KennisMaker Davie Broers

Davie Broers is geboren in Weert, maar groeide op in het Brabantse land in de gemeente Cranendonck. Als oncologieverpleegkundige bezocht hij vele congressen in het land. Daar kwam hij in aanraking met lachen en leerde hoe belangrijk dit is. Hij volgde de opleiding voor lachyoga leader en teacher en geeft workshops. 

KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de bibliotheek jouw kennis delen met anderen. Kijk voor meer informatie op www.bibliocenter.nl/kennismakers.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto Bibliocenter
270722/HvL

Wellicht interessant