img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-7-2022 19:18

Linda - Volg me...

Panningen - 28 juli 2022 - Voel jij deze zomer behoefte aan wat extra spanning? Even aan het zwembad of in je hangmat afschakelen met een goed boek? Dan is de literaire thriller 'Volg me' van Joyce Spijker (1983, Heerlen) een aanrader. Het boek gaat over de verweving van de levens van influencer Claire, haar manager Thomas en documentairemaakster Joelle.

'Volg me' is een actuele thriller. Een gevaarlijke combinatie van macht, influencers en de façade van de 'online wereld' spelen de hoofdrol.

Op beeld lijkt het leven van influencer Claire een sprookje, maar achter de schermen gaat een schrijnende werkelijkheid schuil. Haar verslechterende gezondheid zal een bom onder haar succes leggen. Manager Thomas zal nu verder moeten gaan dan ooit. Documentairemaakster Joelle is wars van de 'influencers wereld'. 

In haar zoektocht naar de waarheid heeft ze een verborgen agenda. 

Haar lijfspreuk 'de waarheid voor alles' zal veranderen in 'alles voor de waarheid', wat haar aan de grond van de afgrond zal brengen...

Meer info of bestellen? 

Volg me, Joyce Spijker | ISBN 9789026347405 | Boeken | bol.com  

Ik wens je een bloedstollende zomer toe,
Linda

Linda Gielen heeft sinds juni 2020 haar eigen column bij DeltaLimburg.nl. Neem ook eens een kijkje op haar website Bullseye Publishing

Foto BullsEye Publishing
280722/HvL

Wellicht interessant