img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-8-2022 10:30

Nieuwbouw voor familiebedrijf Har Puts op De Hanze Roermond

Roermond - 2 augustus 2022 - Het familiebedrijf Har Puts gaat nieuwbouw realiseren op bedrijventerrein de Hanze in Roermond. Op de kavel van ruim 5.000 m2 wordt een nieuw bedrijfspand opgericht dat voldoet aan de wensen van het bedrijf én haar werknemers. Met de komst van Timmerbedrijf Har Puts/HALU-Kozijnen is Bedrijventerrein De Hanze Fase 1, gelegen aan de zuidelijke stadsrand van Roermond, volledig uitgegeven. 

img

OML is inmiddels gestart met de planvoorbereidingen voor de ontwikkeling van De Hanze Fase 2.

Over Timmerbedrijf Har Puts – HALU kozijnen

Het bedrijf bestaat inmiddels ruim 40 jaar. Opgericht door vader Har Puts, die samen met zijn echtgenote Truus het bedrijf op de kaart heeft gezet. Inmiddels hebben de zonen, Ruud en Sjuul het bedrijf overgenomen, maar met als eerbetoon aan vader nog altijd onder de naam Har Puts. Familie is voor de heren belangrijk. Ook de medewerkers worden als familie opgenomen in het bedrijf en dat werkt uitstekend. Goed geschoold personeel, met hart voor de zaak. Traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technieken.

De laatste jaren heeft het bedrijf zich sterk gespecialiseerd in hout-aluminium kozijnen (HALU). Op de nieuwe locatie is er ruimte om te blijven groeien en te blijven ontwikkelen.  

Over OML

OML BV draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg en doet dit in samenwerking met gelieerde partijen, bedrijfsleven en overheden. OML BV heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt-Susteren, Zevenellen in Haelen, De Schroof, De Hanze en Oosttangent in Roermond.

Afbeelding OML
020822/HvL

Wellicht interessant