img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-8-2023 19:15

Hot Summer Night 2.0 - afsluiting zomervakantie in Beegden

Beegden - 18 augustus 2023 - Beegden sluit de zomervakantie ook dit jaar op feestelijke wijze af tijdens de Hot Summer Night 2.0 op zaterdag 26 augustus. Met volop entertainment voor jong en oud en uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Geniet van de live muziek van L-Star, Presto Pronto en de Coverband Madison. Er is een springkussen voor de kids, er worden diverse workshops georganiseerd en er staan diverse foodtrucks. Kortom, er is voor elk wat wils! Iedereen is welkom en de entree is gratis!

img

Programma

Voor de kids is er een springkussen en worden diverse workshops georganiseerd. Er staan weer enkele foodtrucks, er worden drankjes geschonken en is er volop entertainment. Om 15.00 uur is de aftrap met de regioband L-Star gevolgd door Presto Pronto, de “beruchtste akoestische band uit Roermond en omstreken”. Beide bands bestaan uit enthousiaste rasmuzikanten! 

Om 20.00 uur treedt vervolgens de bekende coverband Madison op. Zes ervaren muzikanten bundelen hun talenten en tot een geoliede machine van ijzersterk muzikaal niveau. Met hun aanstekelijk enthousiasme en hoge fun-factor nemen de meiden en jongens van deze band hun publiek mee op een muzikale reis door de tijd. Ook voor verzoekjes vanuit het publiek draaien zij hun hand niet om: Madison maakt van deze Hot Summer Night een spetterend feest!

‘Hot Summer Night’ vindt plaats in het Park aan de Kruisstraat te Beegden dat geheel in stijl zal worden aangekleed zoals bekend van de vorige Local Market edities!

"Loop gewoon het park in. Single, met vrienden of familie: de entree is gratis!"

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

180823/HvL
 

 

Wellicht interessant