img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-8-2022 18:10

Fototentoonstelling 'Mensen maken Roermond samen'

Roermond - 30 september 2022 - Nog tot en met 30 oktober kunnen belangstellenden een bijzondere fototentoonstelling bezichtigen van fotoclub Herten bij Proteion RCG in Roermond. In het kader van het Nationale Jaar Vrijwillige Inzet 2021 heeft de fotoclub foto's gemaakt waarop vrijwilligers en hun activiteiten centraal staan. Want zonder de inzet van al die vrijwilligers zou onze wereld er heel anders uitzien.

img

Denk maar eens aan al die verenigingen en organisaties die draaien op vrijwilligers. Zij bestaan allemaal dankzij de inzet van alle vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk doen?

Bent u/ben jij geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Kijk voor meer informatie op de website actiefroermond.nl

Fotoclub Herten

Fotoclub Herten is opgericht in november 2009 en bestaat uit een hechte groep enthousiaste fotografen. Ieder lid heeft zijn eigen interresse en visie binnen de fotografie. De club prikkelt de leden met een programma van thema's waarvoor de leden foto's maken.

Soms zijn dit thema's die buiten de comfortzone van de leden vallen, maar die een stimulans geven om iets anders te proberen. Buiten het programma om wordt er ook ad hoc op buitenlocaties gefotografeerd.

De foto's worden in bijeenkomsten besproken. Respect voor de visie van de maker staat hierbij voorop en opbouwende kritiek wordt gegeven. Hierdoor heeft het niveau van de leden in de loop der jaren een stijgende lijn laten zien.

Praktische informatie

wanneer - t/m zondag 30 oktober 2022

waar - Proteion RCG, Pollartstraat 6 te Roermond

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!   

Stockfoto
300922/HvL

 

Wellicht interessant