img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-8-2022 22:14

Woningbrand Langstraat in Meijel

Meijel - 27 augustus 2022 - Omstreeks 20.00 uur zaterdagavond 27 augustus kreeg de meldkamer van de brandweer in Maastricht meerdere meldingen van een woningbrand in een vrijstaande boerderij aan de Langstraat in Meijel. De bewoners hebben zich tijdig in veiligheid kunnen brengen. Drie personen zijn ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel omdat zij lichte rook hadden ingeademd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

img

De in beginsel uitslaande brand heeft gewoed op de zolder van de aanbouw van de woonboerderij. De korpsen van Meijel, Roggel en Roermond waren ter plaatse om de brand te bestrijden.

Omstreeks 20.45 uur werd door de brandweer het sein 'brand meester' gegeven. De brandweer heeft de woning middels ventilatoren geventileerd.

Of de bewoners vanavond terug kunnen naar hun woning zal samen met de Stichting Salvage worden bekeken, zij zorgen voor de nazorg.  

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, het team brandonderzoek van de Brandweer Limburg-Noord zal de mogelijke oorzaak van de brand proberen te achterhalen.

270822/HvL

Wellicht interessant