img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-3-2019 04:00

Themabijeenkomst over mantelzorgwonen in Leudal

Heibloem - Op dinsdag 16 april 2019, aanvang 13.30 uur, organiseert de gemeente Leudal samen met Joop Janssen van Mantelzorgwoningen.nl een themabijeenkomst over mantelzorgwonen. Deze bijeenkomst vindt plaats in een mantelzorgwoning in Heibloem. Er leven veel vragen over mantelzorgwoningen en deze bijeenkomst is georganiseerd om mantelzorgers uit de gemeente Leudal in de gelegenheid te stellen al hun vragen te stellen en een kijkje te nemen in een mantelzorgwoning. Deelname is gratis, aanmelden kan tot 9 april 2019.

Wanneer spreek je van een mantelzorgwoning? Wat zijn de voordelen van een mantelzorgwoning? Kan een mantelzorgwoning mijn individuele zorgbehoefte voorzien? Met welke persoonlijke aanpassingen kan rekening gehouden worden? Hoe ziet een mantelzorgwoning eruit? Wanneer heb je een vergunning nodig, of juist niet? Mag je preventief een mantelzorgwoning bewonen? Wat zijn de mogelijkheden in onze gemeente? Wat moet er gebeuren als er geen sprake meer is van een mantelzorgsituatie?

Locatie: Mantelzorgwoningen.nl, Schaapsbrug 2A in Heibloem (op het showterrein van De Bergjes Chalets & Caravans)

Datum en tijd: dinsdagmiddag 16 april 2019, van 13.30 tot 15.30 uur

Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 9 april 2019 via deze link.

Meer weten over mantelzorgwoningen? Zie www.mantelzorgwoningen.nl 

Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan telefonisch contact op met Nienke Muijsers en Yvonne Reijnders-Linssen van Steunpunt Mantelzorg Leudal via 0475-745138.

Foto: www.synthese.nl
 

Wellicht interessant