img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-9-2022 20:30

Rob Mennen 'Op verzeuk op bezeuk' bij Zanggroep Kazoo in Heythuysen

Heythuysen - 2 september 2022 - Niemand minder dan pianist en presentator Rob Mennen komt zaterdagavond 1 oktober 'op bezeuk' bij Zanggroep Kazoo in De Bombardon in Heythuysen. Rob zorgt samen met Kazoo voor een verrassende theatervoorstelling vol muziek, zang én spel, waarbij u de leden van Kazoo beter leert kennen en met een lach en een traan kunt genieten van een heerlijk avondje uit. Zanggroep Kazoo heeft de primeur, want dit is de eerste keer dat hij op bezoek komt bij een koor!

img

Rob Mennen is pianist en muzikaal leider van diverse producties. Hij heeft zijn eigen programma op L1 waarbij muzikale gasten 'op verzeuk op bezeuk' komen in zijn tuin. Zo maakte hij al muziek met onder andere Stef Bos, René van Kooten en Susan Seegers. Later ging hij zelf 'op bezeuk' bij diverse Limburgse muziekgezelschappen.

Nu komt hij voor het eerst ‘op bezeuk’ bij een koor en natuurlijk is dat dan bij Zanggroep Kazoo!

Deze veelzijdige groep van 40 enthousiaste dames uit Heythuysen/Roggel en ver daarbuiten is namelijk altijd in voor iets nieuws. Samen met hun heren-combo en dirigent Pieter Steenvoorden trakteren ze hun publiek zeker weer op een afwisselende muzikale voorstelling.

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 1 oktober 2022, aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.40 uur)

waar - De Bombardon, St. Antoniusstraat 2, Heythuysen 

tickets - € 12,50 per persoon

bestellen - tickets kunt u hier online bestellen  

extra informatie - consumpties kunnen worden betaald met munten. Deze kunnen vóór aanvang van de voorstelling worden gekocht in de foyer.  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

020922/HvL 

 

Wellicht interessant