img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-9-2022 12:27

Bibliocenter - Taalwandeling bij haven Maasbracht

Maasbracht - 3 september 2022 - Bibliocenter organiseert op woensdagochtend 14 september, tijdens De Week van Lezen en Schrijven, een taalwandeling bij de haven van Maasbracht. Je bent heerlijk in beweging, leert mensen kennen én je gaat ontdekken wat de haven zo bijzonder maakt. De wandeling vertrekt en eindigt bij de bibliotheek in de Spil in Maasbracht. De wandeling start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. 

img

De haven van Maasbracht

Maasbracht is door veel binnenvaartschippers gekozen als zogenaamde “thuishaven”. Dit komt mede doordat het Julianakanaal via het sluizencomplex Maasbracht toegankelijk is. In het midden van de Havenboulevard ligt de passantenhaven met meer dan 20 luxe ligplaatsen voor passanten. De haven van Maasbracht is de op één na grootste binnenhaven van Europa. Tijdens de wandeling volg je een route op een kaart en kom je op plekken waar je opdrachten en informatie krijgt over de haven.

Aanmelden niet nodig

Wil je mee wandelen? Je bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Start- en eindlocatie is bij de bibliotheek in De Spil in Maasbracht (Suikerdoossingel 49)

Op www.bibliocenter.nl/taal staat een overzicht van alle taalactiviteiten van Bibliocenter. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto: Leon van Lier|DeltaLimburg.nl (haven Maasbracht)
030922/HvL 

Wellicht interessant