img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-9-2022 14:14

De Omwentelaars - Impactgesprek 'de Verborgen Impact'

Roermond - 29 september 2022 - In de maand oktober organiseert de Groene Transformator een hele maand activiteiten rondom het thema duurzaamheid. In het kader van deze week hebben de Omwentaars woensdag 12 oktober een impactavond over de Verborgen Impact gepland. We hebben als Westerse consument veel meer impact dan we denken. Ontdek hoe het zit, zodat jij vijf keer zo effectief kunt verduurzamen als je dacht! 

img

We hebben als Westerse consument veel meer impact dan we denken. Niet alleen dagelijks binnenshuis of wekelijks aan de pomp, maar juist aan de andere kant van de wereld, bij het maken en vervoeren van de dingen die we dagelijks kopen.

Janneke laat je tijdens de presentatie zien hoe het zit, zodat jij vijf keer zo effectief kunt verduurzamen als je dacht! Dit is hét boek dat haar heeft geinspireerd om te gaan leven richting de draagkracht van de aarde.

Na de presentatie heb je de mogelijkheid om je grootste slagkracht in kaart te brengen en gaan we met elkaar in gesprek om ideeën uit te wisselen zodat je de dag erna gelijk aan de slag kan gaan. 

Praktische informatie

wanneer - woensdag 12 oktober 2022, van 19.30 to 21.30 uur 

waar - Weerstand, Bredeweg 10, Roermond (bij Pop-Up De Groende Transformator)  

deelname - gratis, vrijwillige donatie is welkom

aanmelden - graag vooraf aanmelden. Dat kan via de website van de Omwentelaars. Daar is ook meer informatie over deze bijeenkomst te vinden

Over De Omwentelaars 

Het kernteam van de Omwentelaars bestaat uit Janneke ter Linden-Postulart, Floris Mokveld, Trees van der Schoot en Ilse Meelberghs. Verder kan echt iedereen een Omwentelaar zijn en worden dat ook steeds meer mensen. Niet treuren, niet mopperen, niet stilzitten: maar doen! Positief en met creativiteit aan de slag met duurzaamheid, daar gaat het om.  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

290922/HvL

Wellicht interessant