img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-3-2019 14:45

Noor­de­lij­ke rij­baan N280 tus­sen Roermond en Horn dicht 29 maart - 1 april 2019

Roermond/Horn - De zuidelijke rijbaan tussen de Louis Raemaekersbrug en Hornerbrug is bijna klaar. Voor het afronden van de noordelijke rijbaan is nog één weekend nodig. In dit weekend wordt onderhoud aan de weg uitgevoerd en nieuw asfalt aangebracht. Vanaf 19 uur vrijdagavond 29 maart 2019 wordt de noordelijke rijbaan en de afrit naar Horn afgesloten. Verkeer kan over de N280 rijden, in beide rijrichtingen blijft één rijstrook open. Om 6 uur maandagochtend 1 april 2019 zijn alle wegen weer open. Na deze werkzaamheden is de weg opnieuw ingericht en klaar voor de toekomst.

img

Tijdens de afrondende werkzaamheden aan de noordelijke rijbaan van de N280 tussen de Louis Raemaekersbrug en de Hornerbrug is er sprake van 4 omleidingsroutes. Er zijn 3 omleidingen voor snelverkeer en 1 voor fietsverkeer.

  • Verkeer dat vanuit Hatenboer en De Weerd richting de A2 en Weert wil rijden wordt omgeleid. Via de Maaswaarderweg en toerit Hatenboer rijden zij de N280 op tot kruising Buitenop. Via Buitenop en Looskade draaien zij terug de N280 op en vervolgen ze hun route naar A2 en Weert.
  • Verkeer vanuit Roermond met bestemming De Weerd of Hatenboer rijdt door op de N280 tot afrit Haelen. Via de N273 (Napoleonsbaan) en toerit Haelen rijden zij de N280 op. Ze bereiken Hatenboer door de afrit Hatenboer te nemen. Bestemmingen bij De Weerd zijn bereikbaar via de Maasvaarderweg.
  • Verkeer vanuit Roermond naar Horn rijdt door op de N280 tot afrit Haelen. Via de N273 (Napoleonsbaan) en de Heythuyserweg bereiken zij Horn, vanuit het westen.
  • (Brom)fietsverkeer rijdt in beide rijrichtingen over het zuidelijke fietspad over de Louis Raemaekersbrug. Vanaf Roermond is het zuidelijke fietspad te bereiken via de Looskade en Buitenop. Via de Maaswaarderweg bereiken zij De Weerd of de parallelweg richting Horn. ­­

 

Foto: luchtfoto beoogde situatie (N280Roermondverbindt)

Wellicht interessant