img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-6-2019 14:30

Winactie N280 Roermond: rondvlucht boven Roermond

Roermond - N280 Roermond heeft een leuke winactie gehouden. Om luchtfoto's van het project te maken, zal op donderdag 20 juni 2019 een rondvlucht worden gemaakt boven Roermond. Er was nog één stoel vrij in het vliegtuig en deze is beschikbaar gesteld aan een inwoner (of omwonende) van Roermond via een ludieke winactie via Facebook. Roermondenaar Roland Classen is de gelukkige winnaar.

img

Het Cessna vliegtuigje vertrekt op donderdag 20 juni 2019 om 12 uur vanaf vliegtuig Weeze richting Roermond. Winnaar Roland Classen is geboren en getogen in Roermond en betrokken bij zijn stad. De vlucht duurt ruim een uur en hij mag mee, een bijzondere ervaring.  

Nicole Theuns, Communicatiemanager project Maaslijn & Herinrichting N280 Roermond: "Onze winactie is heel enthousiast ontvangen. Roland Classen is de gelukkige winnaar. Hij heeft er ontzettend veel zin in, nu maar duimen dat het weer ook meewerkt en alles volgens plan door kan gaan. Helaas is er geen plekje meer beschikbaar om iemand anders mee te nemen."

Mocht u op donderdagmiddag 20 juni 2019 een Cessna-vliegtuig zien rondcirkelen boven de stad, dan weet u waarom dat is.

Meer informatie over het project N280 Roermond via deze link. 

 

Afbeelding: DeltaLimburg.nl
 
 

Wellicht interessant