img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-9-2023 14:55

Boekenbeurs Vincentius Roermond

Roermond - 17 september 2023 - Op zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober wordt voor de 27e keer de Boekenbeurs Vincentius georganiseerd in Roermond. De liefhebber kan kiezen uit ruim 40.000 titels over onder andere koken, kunst, geschiedenis, godsdienst, esoterie, en nog veel meer. Ook is er een grote collectie dvd's, lp's en cd's. De opbrengst is bestemd voor projecten voor kansarme kinderen in onze regio en daarbuiten.

img

Zoals altijd hebben de boeken allemaal een vriendelijk prijsje. Voor € 0,20 koopt u al een leuk kinderboek of voor € 1,00 een mooie roman voor uzelf. En zoals vanouds is de kwaliteit weer uitstekend en het aanbod uitgebreid: er zijn meer dan veertigduizend titels. Daardoor heeft deze boekenbeurs inmiddels grote bekendheid in Midden-Limburg.

Alles is ingedeeld in rubrieken, dus u vindt snel wat u zoekt. U ontdekt een uitzonderlijk groot assortiment Limburgensia, maar ook een ruime keuze aan kinderboeken, strips, romans en poëzie. Bovendien zult u er een flinke collectie kookboeken aantreffen, boeken over kunst, geschiedenis, godsdienst, esoterie, gezin en gezondheid, en (blad)muziek. Op onze beurs vindt u ook dvd’s, cd’s en LP’s. Voor elk wat wils!

De collectie wordt regelmatig aangevuld, zodat u op beide beursdagen een wisselend aanbod vindt.

Met de opbrengst steunt u projecten die ten goede komen aan kansarme kinderen in onze regio en daarbuiten. Uit de opbrengst van vorige jaren werd een donatie gedaan aan onder andere Scoutinggroep René Höppener Roermond, Basisschool De Zonnewijzer, Vrienden van Leergeld Roermond, Speeltuinen Roermond, Kindervakantiewerk Donderberg/Hoogvonderen, Stichting Warm Hart Malawi, het Boektrommelproject in Zuid-Afrika en projecten in Lombok, Indonesië. 

Voor koffie, thee, fris en lekkers wordt gezorgd door scoutinggroep René Hoppener.

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023, van 10.00 tot 16.00 uur

waar - clubgebouw Scouting René Höppener, Oude Keulsebaan 160 in Roermond (naast speeltuin Kitskensberg)

parkeren - er is ruime parkeergelegenheid

toegang - gratis 

meer informatie is te vinden op de website vincentiusroermond.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Vincentius Roermond
170923/HvL

Wellicht interessant