img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-10-2022 19:45

Beweeg mee(r) bij Atletiek Leudal

Heythuysen - 14 oktober 2022 - Voldoende bewegen is van belang om fit en gezond te blijven. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om passend sportaanbod te vinden. Atletiek Leudal biedt vanaf woensdag 2 november een nieuw beweegprogramma aan speciaal voor volwassenen en senioren die graag plezier en gezelligheid willen ervaren door (extra) te bewegen in de buitenlucht maar niet perse prestatiegericht zijn. De eerste vier trainingen die je volgt, zijn gratis. Je bent van harte welkom!

img

Programma 

Het programma bestaat elke week uit verschillende laagdrempelige beweegoefeningen in een circuitvorm waarbij er gebruik wordt gemaakt van simpele sportmaterialen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Ben je even moe of is iets te makkelijk/moeilijk voor je, dan wordt hier rekening mee gehouden.

Er wordt extra waarde gehecht aan het creëren van een veilige omgeving. Tijdens deze training zullen er daarom geen andere groepen aanwezig zijn.

Start 

De trainingen starten op woensdag 2 november van 09.00 tot 10.00 uur. Vervolgens elke woensdagochtend op te atletiekbaan van Atletiek Leudal  (Arevenlaan 7, 6093 GM Heythuysen).

De eerste 4 trainingen die je volgt, zijn gratis.

Aanmelden of meer informatie

Ga dan naar de website atletiekleudal.nl/lid-worden (proeftraining formulier) onder vermelding van  “Nieuwe groep sportief wandelen”. Je kunt ook eenvoudig contact opnemen met beweegcoach Matti van den Elzen via matti@negen.nl of 06-28151793.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

141022/HvL

 

Wellicht interessant