img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-10-2022 14:55

Nederland leest - Schrijver Oek de Jong komt naar Roermond

Roermond - 29 oktober 2022 - November is de maand van Nederland Leest. Het thema dit jaar is: Oud worden, jong blijven. Hier sluit het onlangs verschenen boek van Oek de Jong ‘Man zonder rijbewijs’ goed op aan. Op zondag 27 november is schrijver Oek de Jong op uitnodiging van Bibliotheek Bibliorura te gast in het Royal Theater in Roermond. Hij wordt geïnterviewd door journalist, auteur, presentator en documentairemaker Leon Verdonschot. Je bent van harte welkom!

img

Man zonder rijbewijs

In dit boek beschrijft Oek de Jong hoe hij op latere leeftijd alsnog rijles neemt in zijn woonplaats Amsterdam. Een verrassend memoir vol humor en zelfspot over jong zijn en ouder worden.
Na afloop van het interview is er de mogelijkheid om het onlangs verschenen boek Man zonder rijbewijs te kopen. Uiteraard zal Oek de Jong het boek indien gewenst ook signeren.

Praktische informatie

wanneer - zondag 27 november 2022, van 14.00 tot 16.00 uur

waar - Royal Theater, Hamstraat, Roermond

kaarten - €7,50 voor leden en €10,- voor niet-leden van Bibliotheek Bibliorura

tickets kopen - dat kan via deze webpagina van Bibliotheek Bibliorura

Overige activiteiten

Op 2 december is klinisch chemicus dr. Jan van Wersch bij de Bibliotheek Bibliorura voor een nieuw HOVO-college. Verder krijgen in de maand november leden en bezoekers van de bibliotheek een unieke uitgave van het boek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau (zolang de voorraad strekt).

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

291022/HvL

Wellicht interessant