img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-11-2022 20:01

De Remunjse Vastelaovessjlager Kómpetisie gaat niet door

Roermond - 1 november 2022 - De Remunjse Vastelaovessjlager Kómpetisie, die gepland stond voor zaterdag 5 november, kan dit jaar geen doorgang vinden. In verband met een te beperkt aantal aanmeldingen op de sluitingsdatum heeft D’n Uul besloten om het evenement voor dit jaar af te gelasten.  In de loop van de komende dagen wordt uit de inzendingen een Uulesjlager gekozen, zodat D’n Uul in het Vastelaovendseizoen 2023 natuurlijk wel een Uulesjlager heeft.

img

In verband met een te beperkt aantal aanmeldingen op de sluitingsdatum heeft D’n Uul besloten om het evenement voor dit jaar af te gelasten. Het aantal aanmeldingen bleek te beperkt om een avondvullend programma te kunnen realiseren. Jammer genoeg is in Roermond en ook Limburg een bredere tendens waar te nemen.

De inzenders van een liedje zijn inmiddels allemaal op de hoogte gesteld. De organiserende commissie van D’n Uul gaat alle potentiële deelnemers benaderen om te achterhalen wat de reden van het beperkt aantal aanmeldingen is. Ook zal D’n Uul in overleg gaan met andere verenigingen om samen hierover te spreken.

Dit om er alles aan te doen dat volgend jaar weer een volwaardige Remunjse Vastelaovessjlager Kómpetisie kan plaatsvinden.

011122/HvL

 

Wellicht interessant