img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-11-2022 13:25

Heksenheuveltocht voor ATB en gravelrijders vanuit Nederweert

Nederweert - 11 november 2022 - TourWielerClub Nederweert organiseert op zondag 20 november voor de tweede keer voor ATB en gravelrijders de Heksenheuveltocht. Fietsliefhebbers van off-the-road komen ruim aan hun trekken: er zijn mountainbikeroutes van 30 en 50 km en de gravelrijders kunnen kiezen uit de afstanden 45, 65 en 95 km. Alle routes starten bij Daatjeshoeve in Nederweert. Voor alle leeftijden en voor elk niveau!  

De mountainbikeroutes van 30 en 50 km gaan door afwisselend gebied. Door bos, heide en open vlaktes van het Limburgs en Brabants landschap. De routes zijn helemaal uitgepijld en uitermate geschikt om alleen te fietsen. 

De gravelrijders fietsen voor meer dan zestig procent over onverharde wegen. Ze kunnen kiezen uit de afstanden 45, 65 en 95 km. De geoefende fietser kan zich vastbijten in de langere routes, terwijl de kortere routes prima geschikt zijn voor beginnende fietsers en ouders met kinderen. 

Inschrijven

Voorinschrijven kan tot 19 november via deze webpagina van fietssport.nl.   

De deelnemersprijs is voor alle afstanden gelijk: NFTU-leden betalen €6 en niet-NFTU € 8.

Onderweg is een pauzeplaats met gratis consumptie. Verder is een helm verplicht, is er een bewaakte fietsenstalling en kan de fiets na afloop worden afgespoten.

Routes downloaden

De routes zijn te volgen via GPX en vanaf 18 november te downloaden op www.fietssport.nl.  Alle routes starten tussen 8.00 en 10.00 uur bij Daatjeshoeve, Heugterbroekdijk 34 in Nederweert. 

“Als TWC Nederweert vinden we het belangrijk om iets voor de gemeenschap te doen.” 

Foto's TWC Nederweert
111122/HvL

Wellicht interessant