img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-11-2022 11:55

Walk&Talk voor werkzoekenden - loopbaan en werkloosheid na je 55e

Weert - 13 november 2022 - Ben jij werkzoekend? Dan is de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter wellicht iets voor jou, ook als je geen lid bent van de bibliotheek! Kun je je kansen als 55-plusser vergroten bij werkloosheid? Op maandag 21 november geeft een ervaren loopbaanadviseur van Loopbaanadviesbureau Limburg in Venlo veel praktische tips bij Bibliocenter in Weert. Er is veel ruimte om te reageren en om je eigen vragen te stellen. 

img

Wat is een Walk&Talk?

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Deze netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Je krijgt praktische tips van een gastspreker en je leert van de ervaringen van andere deelnemers. Of je helpt zelf iemand met jouw kennis.

Ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Leer mede werkzoekenden (je tijdelijke collega's) kennen en help elkaar vooruit. Je krijgt support en je wordt enthousiast aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten vinden elke maand plaats. De bijeenkomsten hebben elke keer een ander thema. De actuele data en thema’s zijn hier te vinden

Praktische informatie

wanneer - maandag 21 november 2022, van 9.30 tot 11.30 uur

waar - Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, Weert. In de Jan Peeterszaal op de 2e verdieping. Contactpersoon Suzanne Wolter s.wolter@bibliocenter.nl

deelname - gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek

aanmelden - dat kan via de website van Bibliocenter

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

131122/HvL

Wellicht interessant