img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-11-2022 11:45

Inspiratiesessie 'Mijn geluk met Positieve Gezondheid' in Heythuysen

Heythuysen - 19 november 2022 - Op dinsdag 22 november organiseert Bibliocenter Heythuysen een inspiratiesessie over positieve gezondheid. De inspiratiesessie wordt verzorgd door Mirjam van der Meij. De sessie start met een inleiding over het gedachtegoed van Positieve Gezondheid, over wat dit inhoudt en hoe je dit kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Gratis toegang, er zijn nog enkele plekken vrij. Daarna is het mogelijk om gratis mee te doen met de wandelcursus: 'Wandel Jezelf Positief Gezond'.

img

Vertrouw op je eigen kracht

De inspiratiesessie wordt verzorgd door Mirjam van der Meij. De sessie start met een inleiding over het gedachtegoed van Positieve Gezondheid, over wat dit inhoudt en hoe je dit kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Mirjam legt dit uit aan de hand van het spinnenweb. Dit is een gespreksmodel dat mede is ontwikkeld door de grondlegger Machteld Huber. Thema’s die aan bod komen zijn o.a. mentaal welbevinden, kwaliteit van leven en zingeving.

Tijdens de sessie hoopt Mirjam het gedachtegoed van Positieve Gezondheid over te dragen zodat je vervolgens zelf met je eigen (positieve) gezondheid aan de slag kunt gaan. Daarna is het mogelijk om bij haar gratis mee te doen met de wandelcursus: 'Wandel Jezelf Positief Gezond'. Meer informatie hierover tijdens deze bijeenkomst.

Over Mirjam van der Meij

Mirjam van der Meij is holistisch/integraal coach, professioneel trainer en spreker én Beeldend Kunstenaar. Zij is het gezicht achter oercoach.online en eigenaar van Triple Moon Coaching & Training.
Mirjam gunt iedereen een gemakkelijker en gelukkig leven. Je kunt hiervoor veel zelf doen en dat wil ze je graag leren. Het gedachtegoed van Positieve Gezondheid biedt hiervoor stevige handvatten.

Praktische informatie

wanneer - dinsdag 22 november 2022, van 19.30 tot 21.00 uur

waar - Bibliocenter Heythuysen, In de Neerakker 2, Heythuysen

deelname - gratis  

aanmelden - aanmelden voor deze bijeenkomst kan op deze webpagina van Bibliocenter. Aanmelden voor de wandelcursus kan hier. Deelname is gratis voor bibliotheekleden.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

191122/WW 

Wellicht interessant