img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-11-2022 21:30

Forse nederlaag Westa heren tegen Klimaatgroep Stars

Wessem - 20 november 2022 - De VeerhuisWessem/Westa heren togen zondagmiddag naar het hoge noorden voor de loodzware laatste eredivisie wedstrijd van de najaarscompetitie tegen Klimaatgroep Stars. Ook stand-in Daan Sliepen kon bij zijn rentree op het hoogste niveau niet het verschil maken. Al was Sliepen tegen de deze competitie nog ongeslagen Arhurs Bilas wel dicht bij een verrassing. Meer dan een nederlaag met maximale cijfers ( 0-7 ) zat er dan ook niet in voor de Westa heren. 

img

Doordat de concurrenten in de onderste regionen PingPong Alkmaar en Taverzo 2 niet konden profiteren van de ruime Westa nederlaag, spelen de VeerhuisWessem/Westa heren aankomende zondag de thuiswedstrijd in de halve finale play-down tegen PingPong Alkmaar. 

Dames blijven in eredivisie

De AnytimeFitnessMaagouw/Westa dames wonnen zaterdagmiddag in Wessem de thuiswedstrijd tegen DHC maar verloren zondagmiddag in Leiden tegen Scylla. Voor de Wessemse dames zit derhalve de najaarseditie van de competitie er op en keren de dames komend voorjaar weer terug in de eredivisie.

201122/HvL
 

Wellicht interessant