img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-12-2023 12:45

Kaarsenfeest in Stevensweert

Stevensweert - 6 december 2023 - Op vrijdag 15 december organiseert Stichting Kaarsenfeest Stevensweert op en rondom het historische Jan van Steffeswertplein weer het Kaarsenfeest. Vanaf 19.00 uur worden in de Sint-Stephanuskerk, in het Protestants kerkje en in het Trefcentrum zowel vocale als instrumentale concerten gegeven in advents- en kerstsfeer. Er is een levende kerststal en er zijn kerststukjes en andere kerstartikelen te koop. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. 

img

Sinds 1998 organiseert Stichting Kaarsenfeest Stevensweert op en rondom het historische Jan van Steffeswertplein in de kersttijd het Kaarsenfeest met optredens van koren en muziekensembles in de Katholieke Kerk en het Protestants Kerkje. In het Trefcentrum is een levende kerststal en treden dit jaar kinderen met  blok- en dwarsfluit op.

Op het plein bij de Katholieke Kerk staan kraampjes met o.a. glühwein, chocomelk, koffie en wafels. Ook zijn er kerststukjes en andere kerstartikelen te koop. Van achter de ramen van de historische panden brandt kaarslicht en het plein is sfeervol verlicht. 

Het Streekmuseum is op deze avond ook geopend. Entree is gratis.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

061223/HvL


 

Wellicht interessant