img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-12-2022 12:04

Sara Devos terug bij Westa Anytime Fitness dames

Wessem - 6 december 2022 - Terwijl de laatste wedstrijden in de najaar competitie nog worden gespeeld, is de deadline van de opgave eredivisieteams in het voorjaar al verstreken. Beide eredivisieteams van Veerhuis Wessem/ Westa en Anytime Fitness Maasgouw/ Westa zijn na hun handhaving in de eredivisie compleet voor het nieuwe voorjaarsseizoen. Het herenteam blijft intact, het damesteam wordt versterkt met ‘oude bekende’ Belgisch internationaal Sara Devos.

img

De 17 jarige Sara Devos speelde tot het voorjaar van 2022 voor de damesformatie van Westa. Haar overstap naar het Franse Saint-Quentin maakte het in de beginfase onmogelijk om twee competities te combineren. Een half jaar later zijn beide competities door het wedstrijdprogramma toch te combineren waardoor de 17 jarige Devos opnieuw aansluit bij Anytime Fitness Maasgouw/ Westa.

Sara Devos over haar terugkeer: "Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier in Wessem gespeeld. Het spelen met leeftijdsgenoten in een andere competitie past goed bij mijn ontwikkeling. Ik ben blij dat ik vanaf 2023 beide competities kan combineren en van toegevoegde waarde kan zijn voor Westa."

Coach Marc Bosman is content met de terugkomst van Sara. "Door recente blessures van Kim en Mascha zaten we afgelopen seizoen krap in de bezetting. Hierdoor zochten we een extra speelster. De toevoeging van Sara zorgt voor een kwaliteitsimpuls aan ons jonge team."

Herenteam

Het herenteam van Veerhuis Wessem/ Westa blijft intact met Arturs Reinholds, Jelle Moris, Julien Meurant, Per Gevers, Daan Sliepen en Aleksandrs Maskalonoks. Het nieuwe eredivisieseizoen start eind januari 2023.

DeltaLimburg.nl zal ook dan weer de livestreams verzorgen van alle thuiswedstrijden. 

Archieffoto Westa (Sara Devos)
061222/HvL

Wellicht interessant