img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-12-2022 11:21

Kerst-MTB-tocht in het Leudal op Tweede Kerstdag

Haelen - 18 december 2022 - De Stichting Wielerevenementen Leudal organiseert op maandag 26 december - Tweede Kerstdag - voor de 26e keer de Kerst-MTB tocht door het Leudal. In samenwerking met de gemeente Leudal, Staatsbosbeheer en de Provincie Limburg kan er over de mooie paden van het natuurgebied met de MTB gefietst worden om de calorieën van kerstdis van de vorige dag te verbranden. Start en finish is bij RKVV Haelen. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 30 en 45 km.

img

Van de deelnemers wordt verwacht, dat ze met respect voor de natuur en de overige gebruikers en bewoners van het natuurgebied hun sport beoefenen. Ook dienen zij de aanwijzingen van verkeersregelaars op te volgen en zich aan de geldende verkeersregels te houden.

Praktische informatie

wanneer - maandag 26 december 2022, starten tussen 8.30 en 10.00 uur

waar - start en finish is bij RKVV Haelen aan de Roggelseweg 48 in Haelen

afstanden - deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 30 en 45 km, routes zijn geheel bewegwijzerd

inschrijven - inschrijven kan vooraf via deze webpagina van wielerevenementenleudal.nl (inclusief consumptiebon). Na-inschrijving is mogelijk op 26 december vanaf ongeveer 8.00 tot uiterlijk 10.00 uur.

extra informatie - onderweg is er één verzorgingspost voor de beide afstanden ter hoogte van de St. Elisabethsdreef bij accommodatie van Stichting Elivagar – De Seizoenen, met voor een ieder wat lekkers te eten en drinken. Na afloop is er gelegenheid tot het nuttigen van een hapje of drankje in de kantine van de voetbalclub. Ook kan buiten de eventuele modder van de fietsen gespoten worden.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Stockfoto  
181222/WW

 
 

Wellicht interessant