img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-12-2022 11:15

Eynder Pieck Festival bij Openluchtmuseum Eynderhoof groot succes

Nederweert-Eind - 26 december 2022 - In het weekend van 17 en 18 december was de hele ambiance perfect voor het Eynder Pieck Festeyn. De 2500 bezoekers op beide dagen hebben dit ten volle moge beleven. Of het nu ging om de liederen die gezongen werden, de straatjochies, de gegoede dames, de versnaperingen, de vele ambachten of de mooi aangeklede gebouwen, het winterse kerstevenement was helemaal af, inclusief de bijpassende temperaturen. De inzet van vele vrijwilligers is beloond!

img

Niet alleen de vele bezoekers hebben het evenement tot een succes gemaakt, maar ook de Rabobank die een bijdrage heeft gedaan voor dit mooie plaatselijke evenement dat gedragen wordt door zoveel vrijwilligers en een unieke maatschappelijke functie vervult.

Ook bij deze tweede editie kreeg Anton Pieck met zijn oudhollandse taferelen weer een prominente rol in Openluchtmuseum Eynderhoof. Daarnaast droegen ook het Marionetten Theater, de paardjesmolen en de vele figuranten hun steentje bij in de andere Pieck taferelen.

Foto Openluchtmuseum Eynderhoof
261222/HvL

Wellicht interessant