img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-1-2023 18:51

Thema Vastelaoves Villaasj 2023 is ‘eine bóntje kirmes’

Maasniel - 3 januari 2023 - De Vastelaoves Villaasj in Maasniel krijgt in 2023 voor het eerst een thema: eine bóntje kirmes. De Raadhuisstraat in het Roermondse kerkdorp wordt op carnavalszondag 19 februari weer omgetoverd tot een bontgekleurd vastelaoves-dorp. En dat in de sfeer van sfeer van de bóntje kirmes die de vastelaovend is. De voorbereidingen zijn in volle gang. De Villaasj roept vastelaoves-gekken op om met het thema mee te doen aan dit bijzondere vastelaoves-familie-festival.

img

 “Bij ons gaat het om de kleinkunst van de vastelaovend”, vertelt Nina Bongaarts, verantwoordelijk voor het programma. “Gewoon heerlijk met elkaar gekkigheid maken. Ons motto is niet voor niets ‘ belaef en sjpeel mit’. En dan is zo’n thema juist leuk om hiermee iets te doen.”
 
Nina geeft aan dat op verschillende plekken in de Villaasj optredens zijn. “Dit jaar hebben we bijvoorbeeld de Sjonnie-buun. Hier kun je helemaal los gaan, met karaoke, DJ’s en zelfs een rad van fortuin. En wat dacht je van een heuse vastelaoves-kamelen/paardenrace of ‘De kleine Komedie veur ’t gesjpraoke waord’. En natuurlijk hebben we optredens van  muziekkapellen en andere artiesten, die de komende weken bekend worden. Kortom, we maken er weer een mooie Villaasj van!”

De Vastelaoves Villaasj is gratis toegankelijk en begint om 14.11 uur. Meer informatie is te vinden op de website www.vastelaovesvillaasj.nl.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

030123/HvL

Wellicht interessant