img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-1-2023 15:55

Informatiebijeenkomst over energiebesparing in Nunhem

Nunhem - 7 januari 2023 - Op maandagavond 23 januari vindt in Nunhem een informatieve bijeenkomst plaats, waarin onder andere concrete mogelijkheden om energie te besparen worden behandeld. De bijeenkomst is bedoeld voor inwoners van Nunhem en omliggende kernen. Dit is eenzelfde bijeenkomst als die in Grathem op maandag 9 januari, voor inwoners aan de andere kant van de gemeente Leudal. Iedereen is van harte welkom! 

img

Energie besparen

Energie coach Piet van Zeijl van de lokale coöperatie Leudal Energie zal het hebben over verduurzaming van woningen. Denk daarbij aan onder andere isolatie, zonnepanelen en (hybride) warmtepompen. Ook inzicht in energieverbruik en kleine maatregelen om energie te besparen komen aan bod. Veel mensen hebben behoefte aan advies, en kunnen tijdens deze presentatie vernemen wat de mogelijkheden zijn.

Met medewerking van onder andere Leudal Energie, Synthese en Bibliocenter:

Synthese kan ondersteuning bieden bij de aanvraag voor een energietoeslag en biedt (gratis) ondersteuningsmogelijkheden in Leudal bij financieel-administratieve kwesties.

Leudal Energie richt zich op de verduurzaming van woningen. Denk daarbij aan onder andere isolatie, zonnepanelen, en (hybride)warmtepompen.

Bibliocenter is aanwezig met IDO (Informatiepunt Digitale Overheid) voor ondersteuning bij DigID en communicatie met overheidsinstanties.

Praktische informatie

wanneer - maandag 23 januari 2023, van 19.30 tot 21.30 uur  

waar - De Huiskamer van het Leudal, Kerkstraat 17-19, Nunhem

voor wie - inwoners van Nunhem en omliggende kernen

deelname - gratis

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
121222/HvL

Wellicht interessant