img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-1-2023 14:05

Voor de kids - Uulejach 2023 in Roermond

Roermond - 19 januari 2023 - Op zaterdagmiddag 4 februari begint op Munsterplein in Roermond de tweede editie van de Remunjse Uulejach, een vossenjacht met een vastelaovestintje! Speciaal voor kinderen! Tussen 13:30 uur en 15.30 uur zullen er in de binnenstad van Roermond allerlei Uule te vinden zijn en het is aan jullie om die te gaan vinden. Alle kinderen zijn welkom en deelname is gratis. Lees snel verder hoe je kunt meedoen.

img

Meedoen

Je kunt met een groepje kinderen meedoen en tussen 14.00 uur en 15.00 uur een stempelkaart ophalen op het Munsterplein, bij de kiosk of buiten bij Ver’koch. Daarna ga je met je groepje in het centrum op zoek gaan naar de 11 Uule. Onderweg is er van alles te beleven en kom je misschien zelf wel een talentenjager tegen…

Verkleed en geschminkt

App je vrienden en vriendinnen en doe mee aan de allereerste Uulejach. Alle kinderen zijn welkom! Als je slim bent kom je verkleed en geschminkt, want er zijn mooie prijzen te winnen. Je kunt natuurlijk ook meedoen met je klasgenoten, je sportteam, je carnavalsvereniging, je scouting- of dansgroep of je kleuterneefjes in de tweelingbuggy! 

Als je alle stempels hebt verzameld, hebben Sjtadsjeugdprins van Remunj en jeugdprins van d’n Uul Jimi I en zijn adjudanten Tijl en Sam misschien wel een huisorde of een andere prijs voor je.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

190123/HvL
 

Wellicht interessant