img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-2-2023 15:45

Dagenlange landelijke FNV- en CNV-staking in het streekvervoer

Midden-Limburg - 1 februari 2023 - Er wordt opnieuw gestaakt in het streekvervoer, ook in onze regio. Houd rekening met verstoringen en uitval als je op donderdag 2 februari (regionaal) en van maandag 6 februari tot en met vrijdag 10 februari (landelijk) wil reizen met de bus en trein. Arriva adviseert om met alternatief vervoer te reizen. Pas op het laatste moment is duidelijk of er ritten uitvallen. Als dat het geval is, wordt dat zo snel mogelijk verwerkt in alle reisplanners- en apps.

img

Reactie Arriva

Door aangekondigde stakingen op donderdag 2 februari en van 6 tot en met 10 februari, kan onze dienstregeling te maken krijgen met verstoringen.

2 februari

Houd rekening met uitval en verstoringen als je reist met de Arriva-trein in Drenthe en Overijssel (Vechtdallijnen/Blauwnet), Friesland en Groningen.

Op donderdagochtend 2 februari delen we de gevolgen, zodra ze bekend zijn.

Op de volgende routes rijden we donderdag 2 februari wel:

  • tussen Groningen en Veendam;
  • tussen Groningen en Winschoten;
  • met de treinvervangende busverbinding tussen Groningen en Weener (snelbus Groningen - Leer).

6 tot en met 10 februari 

De vakbonden CNV en FNV kondigen een landelijke staking aan voor 6 tot en met 10 februari 2023. Houd rekening met verstoringen en uitval als je reist met de bus en trein. We raden je aan met alternatief vervoer te reizen.

Pas op het laatste moment zal duidelijk zijn of er ritten uitvallen door de staking. Als dat het geval is, dan wordt dat zo snel mogelijk verwerkt in de diverse digitale reisplanners en apps, zoals bijvoorbeeld 9292. 

Plan uw/jouw reis daarom pas kort voor vertrek! 

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
010223/HvL

Wellicht interessant