img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-4-2023 13:16

Kofferbakverkoop vriendenclub Geneet van ut Laeve voor het goede doel

Roermond - 16 april 2023 - Op donderdag 18 mei - Hemelvaartsdag - organiseert vriendenclub 'Geneet van ut Laeve' voor de 9e keer een kofferbakverkoop op het parkeerterrein van Roooms in Roermond. Voorgaande jaren was de opbrengst bestemd voor de Samen voor Hoop. Nu deze niet doorgaat, is de opbrengst bestemd voor een doel dat er voor staat om mensen met kanker te helpen. Dit jaar wordt een deel van de opbrengst gesponsord aan bekenden die de Alpe d’HuZes gaan beklimmen.

img

Vriendenclub 'Geneet van ut laeve'

Dit is een vriendengroep die in oktober 2013 besloot om deel te nemen aan de Samenloop voor Hoop 2014 in Roermond. Eenieder van deze groep heeft op zijn of haar eigen manier al met de ziekte kanker te maken gehad en daarom destijds besloten om mee te lopen en het KWF te steunen.
 
Om geld in te zamelen organiseerde de vriendenclub op 18 mei 2014 de eerste Roermondse kofferbakverkoop. Dit was een groot succes waarna er nog 8 edities zijn geweest.
 
Voorgaande jaren werd de opbrengst verzameld en gedoneerd aan de Samenloop voor Hoop. Nu bekend is geworden dat de nieuwe editie van Samen voor Hoop niet doorgaat, heeft de vriendenclub besloten de opbrengst te doneren aan doelen die er voor staan om mensen met kanker te helpen. Dit jaar wordt een gedeelte besponsord aan bekenden die de Alpe d’HuZes gaan beklimmen.

Kofferbakverkoop

De kofferbakverkoop wordt georganiseerd op het parkeerterrein van Roooms (voormalige Essent gebouw) op Westhoven 7 te Roermond, van 9.30 tot 15.30 uur.
 
In de afgelopen jaren is de kofferbakverkoop uitgegroeid tot een zeer succesvol evenement. Met meer dan 60 standhouders en honderden bezoekers hoopt de vriendenclub weer op een succesvolle editie!

Spullen verkopen?

Wilt u ook uw spullen verkopen? Vanaf €10,00 heeft u een plekje. Stuur dan een e-mail naar geneetvanhetlaeve@hotmail.com voor een inschrijfformulier.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

160423/HvL

 

Wellicht interessant