img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-4-2019 11:45

Samen naar een duurzamere toekomst

Roermond - Op donderdag 18 april 2019 geeft Floris Mokveld bij Bibliorura een presentatie over het belang van een duurzamere samenleving en hoe iedereen daar een steentje aan kan bijdragen. Met inspirerende praktijkvoorbeelden laat hij zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzaamheid en wat er in Roermond allemaal al gebeurt. Er is volop ruimte voor vragen en discussie.

In zijn presentatie zal Floris Mokveld ingaan op de energietransitie. Waarom is deze verandering nodig en wat houdt hij in? Hebben we alternatieven? En hoe kunnen we zelf ons steentje bijdragen? 

Floris Mokveld is al van jongs af aan bezig met duurzaamheid. Na jarenlange verduurzaming van zijn eigen huis in Roermond besloot Floris in 2009 om zijn ervaringen te gaan delen via de website www.duurzaamroermond.nl. Steeds meer gelooft hij in de overtuiging dat je het ook moet doen omdat het leuk is. Waarom wel genieten van een nieuwe keuken of nieuwe auto en bij investeringen om je energieverbruik te verlagen ineens de terugverdientijd gaan bepalen? 

Locatie: Bibliotheek Bibliorura, Neerstraat 11-13, Roermond

Datum en tijd: donderdag 18 april 2019, van 20 tot 22 uur

Entree: gratis voor leden, € 5 voor niet-leden

Aanmelden kan via deze link. Er is plaats voor maximaal 50 personen in de zaal, vol=vol. 

Foto's: Floris Mokveld
 

Wellicht interessant