img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-5-2023 11:59

Hair & Beauty MP uit Maasniel wint wederom Coiffure Award

Maasniel/Hilversum - 15 mei 2023 - Tijdens een groot gala op 14 mei in het Mediapark Hilversum zijn de prijswinnaars voor de Coiffure Award 2023 bekendgemaakt. Met vijf nominaties op zak trok Marijke Paradiek met haar team naar Hilversum. En niet voor niets. Janet Daniëls behaalde de tweede prijs in de categorie Dames Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. De Coiffure Award is de meest toonaangevende kappersprijs in Nederland. Marijke is super trots op de prestatie van Janet.

img

Fantastisch

Prijswinnaar Janet: “De tweede prijs winnen is natuurlijk fantastisch! Deze beloning is de kroon op mijn werk. Geweldig om dit mee te mogen maken.”  Marijke: “Elk jaar proberen we onszelf en de jury te overtreffen. Het is hard werken. Het voelt echt als een waardering voor onze vernieuwende kijk op het kappersvak. De ingezonden coupes zijn ook gericht op de laatste trends, vol met inspiratie en creativiteit.

Teamwork

Het team van Marijke heeft een geweldige prestatie geleverd. Het haar, visagie, modelkeuze en fotografie waren tot in puntjes verzorgd. De Coiffure Award is hét perfecte moment om alles uit de kast te halen.

Marijke: “We hebben als team weer veel geleerd, maar vooral veel plezier gehad en genoten. Nu gaan we weer trots aan de slag in onze mooie kapsalon in Roermond.”

Nominaties

Marijke Paradiek en haar team waren maar liefst vijf keer genomineerd: eigenaresse Marijke Paradiek en Janet Daniëls in de categorie Dames Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en Fleur Bakkes voor Young Talent en de Consumer Award. Daarnaast behaalde het team een nominatie voor de Team Award.

Marijke Paradiek: “De nominaties zijn al een hele eer. Het vergt uitstekende expertise en creativiteit. Maar het plaatje is nu compleet met de tweede prijs die we mee naar huis mogen nemen."

Coiffure Award

De salon van Marijke Paradiek neemt jaarlijks deel aan de Coiffure Award. In 2022, 2019, 2018, 2017 en 2013 viel de salon al eens in de prijzen. De Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche. Topkappers uit heel Nederland nemen deel aan de wedstrijd en hun inzendingen zetten de trend voor het komende seizoen.

Foto Jimmy Bollaerts
150523/HvL

Wellicht interessant