img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-6-2023 16:06

Grenslaup Vosseven - editie juni 2023

Stramproy - 11 juni 2023 - De Grenslaup Vosseven - editie 74 - vindt plaats op zondag 18 juni. Het motto van deze trimloopserie is: ‘Hardlopen zonder de druk van een wedstrijd.’  Hardlopen, omdat het leuk is. Hardlopen op diverse ondergronden. Hardlopen over (af)wisselende rondjes. Tijd speelt geen rol, maar de passie voor hardlopen en het blije gevoel van actief bezig zijn veel meer. De Grenslaup Vosseven is dus een trimloop, een prestatieloop, maar geen wedstrijd.

img

Grenslaup Vosseven

Inschrijven kan tussen 9.00 en 9.50 uur, de start is om 10 uur op het lange pad achter Bungalowpark Vosseven aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Inschrijfkosten € 2 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar gratis.  

Je kunt dan kiezen - en dat hoeft zelfs niet eens - uit vier verschillende parcoursen en afstanden. 1½ Uur lang kun je afwisselend rondes van 1,1 of 3,2 of 3,7 of 5,6 km lopen. De rondes staan met pijlen aangegeven (wit, geel, blauw, rood) over brede paden, smalle paden, tracks, kleine heuvels, graspaden, gravel, verhard. Van alles wat. Terwijl je dat doet, kun je genieten van de prachtige natuur en het landschap van Kempenbroek en de grensregio tussen Stramproy en Bocholt. 

Deelnemers houden zelf hun afstand bij. Een tijdklok is voorhanden, maar uitslagenlijsten worden niet opgemaakt. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. De afstand kan zelf ingevuld worden. Tijdcontrole is er tot ca. 11.30 uur.  

Er worden vooraf 3 waardebonnen (€ 15,00 per stuk) van Boshuis “Nieuw Vosseven” verloot onder de deelnemers. Voor degenen die 8 keer in het seizoen 2022 – 2023 deelnemen is er een verloting van 2 waardebonnen van € 50,00 per stuk van Boshuis “Nieuw Vosseven” in Stramproy. Na afloop is er een tombola voor alle deelnemers van de dag.

Wandelen

Wandelen is ook mogelijk. Vanaf het Boshuis voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio. Parkeerruimte is ruim voldoende voorhanden.

Zomerstop

In juli en augustus is er geen Grenslaup Vosseven. In september gaat seizoen 2023-2024 van start.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van LG De Grenslaupers of stuur een e-mail naar wilmavanmuijen@concepts.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Jos Smeets
110623/HvL

Wellicht interessant