img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-2-2024 12:15

LG De Grenslaupers - Go2Run voorjaar 2024

Weert - 28 februari 2024 - Wil je graag starten met hardlopen, maar weet je niet goed hoe, wanneer, waar en met wie? Heb jij het voornemen om wat voor een reden dan ook om (weer) met hardlopen te beginnen? Heb je graag een stok achter de deur? Dit is je kans. LG De Grenslaupers uit Stramproy begint op zaterdag 6 april een nieuwe startersgroep in Weert.

img

Programma

In zeven weken train je in een beginnersgroep van 0 naar 3 km (3000 m) hardlopen of 25 minuten onafgebroken hardlopen. De snelheid is daarbij niet van belang, maar het volhouden, het voor jezelf leveren van die prestatie.

De trainingen worden gegeven door de trainers van LG De Grenslaupers.

Wat kun je verwachten 

-      7 hoofdtrainingen trainingen + max 14 ondersteunende trainingen die je op dinsdag en/of donderdag tijdens de reguliere trainingen van LG De Grenslaupers kunt doen, ook onder begeleiding. 

-      Een wekelijkse nieuwsbrief met info over de gedane training, de 2 extra trainingen en over hardlopen-gerelateerde onderwerpen (blessures voorkomen, kleding e.d.).

-      De mogelijkheid om na de 7 weken (tegen vergoeding) samen met de groep en de leden van De Grenslaupers door te trainen naar een 5 km afstand met afsluitende wedstrijd.

-      De gezelligheid van het trainen in een groep en de extra motivatie die dat geeft.

Praktische informatie

wanneer - zaterdagen 6, 13, 20 en 27 april, 4, 11 mei en zondag 19 mei 2024, telkens van 9.30 tot 11.00 uur

waar - Natuur– en Milieucentrum De IJzeren Man, Geurtsvenweg 4, Weert

deelname - € 50,00, te voldoen bij inschrijving via een betalingslink die je ontvangt. Na betaling is je inschrijving definitief

aanmelden - dat kan via deze webpagina van degrenslaupers.nl of per e-mail via info@degrenslaupers.nl (je wordt teruggebeld of -gemaild als je vragen mocht hebben) 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

 

280224/HvL

Wellicht interessant