img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-4-2019 11:00

Workshops met koperkwintet 'Southern Brass'

Ittervoort - Het Limburgse koperkwintet “Southern Brass” geeft op zaterdag 25 mei 2019 enkele workshops bij ADAMS Muziekcentrale in Ittervoort. Een dag vol muzikale activiteiten voor iedere koperblazer op elk niveau. Een dag die in het teken zal staan van talentontwikkeling en inspiratie en wordt afgesloten met twee concerten.  

img

Een dag vol muzikale activiteiten voor iedere koperblazer op elk niveau: voor jong en oud, van beginner tot student. Er is plek voor trompet, bugel, hoorn, trombone, bastuba en euphonium/bariton.

De workshops worden afgesloten met een presentatieconcert van alle deelnemers en een concert door het Southern Brass kwintet.

De leden van dit vermaarde koperkwintet, zelf ook allemaal ooit begonnen bij een muziekvereniging, zijn inmiddels professionals en werkzaam in de Nederlandse symfonie-orkesten.

Graag willen zij hun kennis met jullie delen. Naast groepslessen, bieden zij ook individuele lessen aan voor de gevorderde muzikant. Deelname geschiedt n.a.v. inschrijving; er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar.

Locatie: ADAMS Muziekcentrale, Aziëstraat 17-19, Ittervoort

Datum en tijd: zaterdag 25 mei 2019

Kosten voor actieve deelname bedragen €40, voor passieve deelname €20 (incl. lunch)

Aanmelden kan via deze link

Meer informatie? Neem dan contact op met Sandor Hendriks, telefonisch via 
+0031(0)655872998 of per email via sandorhendriks@home.nl

Foto: www.southernbrass.nl

Wellicht interessant