img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-3-2024 15:13

Toch nieuwe supermarkt in Linne - Boon's Markt, met veel lokale en regionale producten

Linne - 27 maart 2024 - Linne krijgt toch weer een supermarkt: Boon's Markt. Dat werd vanmiddag bekendgemaakt. Na de sluiting van Jan Linders in september vorig jaar zat het dorp zonder supermarkt. De komende tijd zal de supermarkt fors worden verbouwd. Het winkelpand is helemaal leeg en zal opnieuw moeten worden ingericht. De nieuwe supermarkt wordt geëxploiteerd door de familie Geurts.  Op woensdag 15 mei wordt de nieuwe supermarkt in Linne officieel geopend. 

Familie Geurts: "Wij kijken er erg naar uit, samen met onze medewerkers, onze klanten te ontvangen in onze nieuwe Boon's Markt. We gaan er een eigentijdse supermarkt van maken waarin we ons echt willen onderscheiden met onze versafdelingen, lokale- en regionale producten zoals bijvoorbeeld brood en vlaaien van Bakkerij Hannen uit Herten, een groot assortiment kruidenierswaren, een aantrekkelijk prijspeil en bovendien wekelijkse aanbiedingen. Wij willen echt de supermarkt voor iedere inwoner van Linne en omgeving zijn. Een plek creëren waar de inwoners hun boodschappen doen maar elkaar ook ontmoeten en een praatje maken."

Eric Brosius, manager acquisitie van Boon Food Group: "De voorbije periode hebben we in goed overleg met de eigenaar van het pand, de gemeente en de ondernemer gesproken over de heropening en het toekomstbestendig maken van de supermarkt. Ik begrijp dat dit voor de inwoners veel te lang heeft geduurd maar gelukkig kunnen we nu gaan bouwen en is de opening gepland op woensdag 15 mei a.s .. Er komt een eigentijdse supermarkt met Limburgse ondernemers, van, voor en met het dorp Linne."

Boon Food Group B.V. is lid van Superunie, de inkoopvereniging op het gebied van levensmiddelen, die 12 supermarktorganisaties vertegenwoordigd. Boon Food Group B. Vis gevestigd in Dordrecht en heeft supermarkten onder Boon's Markt, Boon's Dagmarkt en MCD, een groothandel in levensmiddelen met concepten als Buurtsuper en Vakantiesuper, BFG Export en Zorgboodschap, de leverancier voor de zorg in Sassenheim.

Foto's Pieter Cornelissen|DeltaLimburg.nl
270324/HvL

 

Wellicht interessant