img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-4-2024 10:53

Koningsdag 2024 in Maasbracht

Maasbracht - 16 april 2024 - Op zaterdag 27 april is het Koningsdag en dan organiseert Brach.nl in Maasbracht vanaf 12.30 uur een gezellige Koningsdagviering voor jong en oud. Vanaf het Kerkplein in optocht met versierde fietsen naar het Emmaplein, waar de traditionele Meiboom wordt geplaatst en dan verder naar ZC De Spil. Voor de kleinsten is er een kleurwedstrijd. Daarnaast is er van 12.00 tot 17.00 uur een grote vrijmarkt in het dorp, waar liefhebbers hun hart kunnen ophalen.  

img

Programma

Vlaggen hijsen met de Lintjesdragers

Vier mee als de vlaggen worden gehesen met de lintdragers terwijl harmonie St. Cecilia het volkslied speelt! Dit vindt plaats om 12.00 uur bij het gemeentehuis van Maasbracht.

Koningsdag Fiets-versier-wedstrijd

Kom op je versierde fiets om 12.30 naar het Emmaplein om deel te nemen aan de fiets-versier-wedstrijd. Hier zal ook de traditionele meiboom wordt geplaatst door buurtvereniging 'Oad Brach'. Daarna op naar Z.C. De Spil, waar de mooiste fietsen beloond worden met een leuke prijs. 

Kleurwedstrijd

Voor de jongste feestvierders is er een kleurwedstrijd georganiseerd door Jeugdwerk Maasbracht. Kleur de kleurplaat zo mooi als mogelijk in en lever deze in tijdens het Oranjefeest. De winnaars worden later bekend gemaakt, dus wie weet word je verrast met een leuke prijs.

Rommelmarkt & Oranjefeest

De hele middag zijn er verschillende spellen opgesteld waar je aan kunt deelnemen. Deelname is gratis en het levert zomaar iets leuks of lekkers op! Van 12.00 uur tot 17.00 uur kan je weer terecht voor een gezellige rommelmarkt, waar je je spulletjes kunt verkopen of op zoek kunt gaan naar mooie koopjes.

Zelf verkopen?

Reserveer je plek via inschrijven.brach.nl. En natuurlijk is er ook alle gelegenheid om te genieten op het gezellige terras onder het genot van een hapje en drankje.

"Doe mee met de fiets-versier-wedstrijd, kleurwedstrijd, spellenmiddag of kom gezellig struinen op de rommelmarkt. En vergeet vooral niet te genieten op ons gezellige terras onder het genot van een hapje en drankje. Kom op 27 april naar Maasbracht en vier samen met ons deze feestelijke dag!"

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

 

160424/HvL

Wellicht interessant