img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-5-2024 10:30

Provinciale subsidie voor nieuw Blues- en Rockfestival Waogstock in Neer

Neer - 28 mei 2024 - Stichting Waogstock is blij met de financiële steun die zij ontvangt van de Provincie Limburg voor haar aankomende blues- en rockfestival Waogstock. De eerste editie van Waogstock Blues & Rock vindt plaats op zaterdag 22 juni in Neer. Eerder mocht Stichting Waogstock al subsidie ontvangen van de gemeente Leudal. Waogstock ontvangt de subsidie van de Provincie Limburg vanwege het bovenlokale karakter.

img

Het festival biedt een podium biedt aan jongeren – 16- tot 24-jarigen - vanuit het lokale en regionale circuit en aan ervaren muzikanten zowel lokaal, regionaal als (inter)nationaal. Vrijwilligers maken dit festival mede mogelijk.

Blijdschap

Het bestuur van Stichting Waogstock uit haar blijdschap over de toekenning van de subsidie: "We zijn super blij met de steun van de Provincie Limburg. Deze subsidie onderstreept het  bovenlokale karakter van ons festival Waogstock Blues & Rock en de waarde van de inzet van onze vrijwilligers. Waogstock 2024 belooft een fantastisch evenement te worden, mede dankzij deze steun."

Over Waogstock Blues & Rock

Waogstock Blues & Rock is een nieuw ééndaags festival in Neer, gemeente Leudal. Eerder ontving de stichting al subsidie van de gemeente Leudal. De eerste editie is op zaterdag 22 juni 2024 vanaf 12.30 uur tot in de late uren. Optredende bands zijn: Black Bottle Riot (Nl), Vendetta Drive (Nl), McCurdy Brothers (UK), Doghouse Sam & His Magnatones (Be) en Chicago Capitols (Nl). Daarnaast treden op het Young Talent Stage vier bands op: No Denial, Booze ‘n Blues, Article5 & Melrose. Voor meer informatie zie de website waogstock.nl.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

280524/HvL

Wellicht interessant