img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-5-2019 15:30

Opening woonkamer in 't Roermondse Veld en uitroeping Veldenaar 2019

Roermond - Op zaterdag 18 mei 2019 werd op feestelijke wijze door wethouders Marianne Smitsmans en Rens Evers de nieuwe woonkamer geopend in de wijk ’t Roermondse Veld aan de Spoorlaan Noord 95. Ook werd voor de 15e keer de Veldenaar van het jaar 2019 uitgeroepen: Hannie Mestrom. 

De woonkamer brengt mensen uit de wijk ’t Roermondse Veld samen. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kunt u elkaar hier iedere dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 13 tot 16 uur ontmoeten of het Goede Doelen Huis “Don Camillo” bezoeken. Vrijwilligers van de woonkamer organiseren diverse leuke activiteiten zoals bloemstukjes maken, kienen, spellen middag voor kinderen of multicultureel eten.

U kunt in de huiskamer ook terecht met vragen. Maatschappelijke partners zoals het zorgteam Roermond zijn op vrijdagmiddag tussen 14 en 16 uur aanwezig. De wijkagent en wijk-Boa zijn er elke eerste woensdag van de maand tussen 13.30 en 14.30 uur.

Omdat de woonkamer aan de Prins Bernhardstraat in de toekomst wordt gesloopt, zijn de vrijwilligers op zoek gegaan naar een nieuw pand. Deze is nu gevonden op deze nieuwe locatie aan de Spoorlaan Noord 95.  

Foto en video: Gerard van den Braak

Wellicht interessant