img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-7-2019 11:30

Anneke Bours neemt afscheid als raadslid in Maasgouw

Maasgouw - 3 juli 2019 - Anneke Bours, raadslid in de gemeente Maasgouw voor de partij Nieuw Links Maasgouw, gaat stoppen na 21 jaar politiek actief te zijn geweest. Het officiële afscheid vindt plaats tijdens de raadsvergadering van 20 augustus 2019. 

img

Anneke Bours: “Het raadswerk gaat mij nauw aan mijn hart. In al die jaren heb ik geprobeerd mij zo optimaal mogelijk in te zetten voor de inwoners en andere belanghebbenden in de Gemeente Maasgouw. Het is nu tijd om het stokje over te geven aan de volgende generatie, die op hun eigen wijze en met een frisse blik op zaken, de belangen zullen behartigen voor de Maasgouwse samenleving."

Binnen de partij zal ze op de achtergrond blijven fungeren als coach voor de junior raadsleden.  
 
Anneke Bours wordt vervangen door Pollie Kaal. "Zij heeft reeds als burgercommissielid en fractiesecretaris van Nieuw Links Maasgouw laten zien dat zij over voldoende kwaliteiten beschikt. Samen met Silvano Oosterwaal zal zij haar rol als raadslid goed vervullen, daarvan ben ik overtuigd. Dit maakt deze moeilijke stap gemakkelijker”, vertelt het vertrekkende raadslid. 

“Het vooruitzicht op meer vrije tijd, stemt mij bovendien gelukkig omdat ik nu meer tijd kan doorbrengen met mijn gezin, mijn partner, zonen, schoondochters en ons 1e kleinkind . De tijd met mijn gezin en met name mijn kleinzoon brengt mij veel vreugde en geluk”,  aldus de trotse oma.

Foto Nieuw Links Maasgouw
030719/HvL
 

Wellicht interessant