img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-7-2019 07:33

Nieuw bij DeltaLimburg.nl: Villa Politica Roermond

Roermond - Vanaf nu - juli 2019 - worden alle afleveringen van het politieke programma Villa Politica ook via DeltaLimburg.nl uitgezonden. Villa Politica Roermond gaat over politieke kwesties in Roermond, met uitleg over plannen en besluiten en interviews met de burgemeester, wethouders en gemeenteraadsleden. Het programma wordt gepresenteerd door Marjanne Wassink. 

In deze aflevering spreekt Marjanne Wassink met wethouder Frans Schreurs van FinanciënEen tekort van vier miljoen euro op de begroting voor de komende vier jaar, dat is de zorgelijke situatie in Roermond. Er moet dus worden bezuinigd, maar waarop?  

Marjanne Wassink en Pieter Cornelissen zijn in 2015 gestart met het tv-programma Villa Politica.

Marjanne Wassink is ruim 40 jaar actief in de journalistiek, aanvankelijk voor radio- en tv-programma’s in ‘Hilversum’, waaronder Met het Oog op Morgen en Achter het Nieuws en later als buitenlandcorrespondent in Spanje voor de Telegraaf. Gedurende 19 jaar was zij een bekend gezicht bij L1-televisie. Ze presenteerde jarenlang het L1 Nieuws, Limburg Laat, L1 Laat en o.a. verkiezingsuitzendingen en het discussie- en debatprogramma L1 radio De Stemming. Marjanne is veelgevraagd mediatrainer, debat- en discussieleider en dagvoorzitter. Ook is ze voorlichter crisiscommunicatie bij Chemelot. 

Pieter Cornelissen startte zijn carrière in 1980 bij de Vara televisie. Hij werkte voor Euro Rue in Maastricht en voor AV Point in Heerlen. Hij maakte voor regionale- en lokale omroepen programma’s en daarnaast produceerde hij voor tal van bedrijven, instellingen, organisaties en gemeentes videoproducties. Sinds 2015 produceert hij het programma Villa Politica Roermond. 

Rob Lammers heeft vanaf 1975 ervaring opgedaan bij Nederlandse en internationale multinationals. Eind jaren 80 specialiseerde hij zich in communicatie en verbeterprocessen bij organisaties. Sinds die tijd heeft hij bij meer dan 130 bedrijven in de keuken gekeken en directies geadviseerd. Sinds 2003 is hij ook een veel gevraagde onafhankelijke business-columnist in diverse internationale (online) media.

Meer informatie over Villa Politica Roermond via deze link.

Tags
Wellicht interessant