img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-8-2019 11:23

Enquête speel-leercentrum in Hunsel of Ittervoort

Haler/Hunsel/Ittervoort/Neeritter - In de afgelopen vijf jaar is veel gesproken over de realisatie van een nieuw multifunctioneel speel-leercentrum voor Haler, Hunsel, Ittervoort en Neeritter. De gemeente Leudal wil dit graag realiseren in Hunsel of Ittervoort. De mening van ouders weegt mee in de locatiekeuze en daarom zijn ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 12 jaar uit de vier dorpen per brief uitgenodigd om vóór 9 september een digitale vragenlijst in te vullen.

Diverse locaties zijn onderzocht, waarna de gemeenteraad in 2018 heeft gekozen voor de locatie Kallestraat in Hunsel. Diverse ouders en/of verzorgers hebben aangegeven hun bedenkingen te hebben met betrekking tot deze locatie.

De gemeenteraad vindt het belangrijk om inzicht te krijgen in de opvattingen van (toekomstige) ouders /en verzorgers met betrekking tot de schoolkeuze en de locatievoorkeuren alvorens eventueel een heroverweging te maken.  

In het weekend van 24 en 25 augustus 2019 hebben alle ouders en/of verzorgers van kinderen tussen de 0 en 12 jaar, die woonachtig zijn in Haler, Hunsel, Ittervoort of Neeritter, op het adres waar kinderen geregistreerd zijn als inwoner, een brief van de gemeente Leudal ontvangen waarin zij worden uitgenodigd om vóór 9 september een digitale vragenlijst in te vullen.

Mocht u deze brief niet hebben ontvangen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente Leudal via (0475) 85 90 00.


Wellicht interessant