img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-9-2019 10:30

Smullen met KERNgezond in Haelen

Haelen - De kinderen van de groepen 5 en 6 van basisschool De Leerlingst in Haelen gaan dit schooljaar voor het derde schooljaar weer aan de slag met KERNgezond. Op woensdagochtend 18 september 2019 was de eerste activiteit die plaatsvond op de school zelf. 

img

Voordat er samen werd ontbeten, verzamelden de kinderen op het schoolplein om samen het KERNgezonde schooljaar officieel te openen, samen met Maurice Graef en tophandballer Yme Bertels van Herpertz Bevo Hc. Na de opening volgde een warming-up op muziek van Ricardo van Sportcenter Balance. 

Daarna stond in de klassen een heerlijk ontbijt te wachten op de kinderen. Dit mogelijk gemaakt door Jan Linders Haelen. Toen iedereen lekker aan het eten was, werd in de klas uitgelegd wat de kinderen dit jaar te wachten staat met KERNgezond. Dat er een speciale actie op komst is in samenwerking met Ria Joosten Catering & Evenementen en dat ze een mooie poster mogen versieren om een leuke prijs te winnen. Ook Yme Bertels kwam in de klas om te vertellen over het belang van een gezond ontbijt voor zowel hem als de kinderen.

Na een groepsfoto met en een handtekening van Yme werd de ochtend afgesloten.

Tijdens KERNgezond gaan kinderen in de bovenbouw van het basisonderwijs aan de slag met gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. 

Foto: KERNgezond
 
 

Tags
Wellicht interessant